Söker du efter "Marocko : på ett fat" av Caroline Hofberg? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Marocko : på ett fat
Av Caroline Hofberg

Bok- presentation: |
Marocko : på ett fat |
Författar- presentation: |
Caroline Hofberg |
![]() |
Marocko på ett fat förmedlar en innerligkärlek till det sagoomspunna riket i Nordafrika folket, kulturen, sederna och, framför allt, maten. Citrussyrliga sallader, mustiga grytor, överdådiga festrätter, heta såser och ljuvliga desserter. Allt med det marockanska kännetecknet: kryddan.
Den här maten är inte krånglig att tillaga. Alla råvaror finns i välsorteradebutiker, och de flesta svenska kök inne-håller redan kryddor som kanel, ingefära,saffran, chili och vitlök, för att inte tala om citrusfrukter och mandel. Det är sättet att använda dem som är så spännande och kreativt i denna bok. I stället för att låta dadlar, nötter, russin och fikon stå och damma över julhelgen, låt dem puttra med i en härlig kyckling- eller lammgryta och servera med ångande couscous!
Maten i boken är inte bara läcker, den är nyttig också. Här finns många vegetariska recept, samtidigt som smöret och grädden lyser med sin frånvaro.
De vanligaste råvarorna och kryddorna presenteras utförligt, och den som vill kan göra sina egna marockanska kryddblandningar.
Utgåvor
Intresset för exotisk mat ökar ständigt. Resandet till fjärran platser stimulerar nyfikenheten och retar våra doft- och smaksinnen. Vi vill äta och laga mat med färg, must och krydda. Det är precis vad det marockanska köket erbjuder: citrussyrliga sallader, mustiga grytor, heta såser och ljuvliga desserter. Allt med det marockanska kännetecknet: kryddan. Maten i Marocko på ett fat är inte bara läcker, utan dessutom nyttig. Många recept är vegetariska, och smöret och grädden lyser med sin frånvaro.
Marocko på ett fat förmedlar en innerligkärlek till det sagoomspunna riket i Nordafrika ? folket, kulturen, sederna och, framför allt, maten. Citrussyrliga sallader, mustiga grytor, överdådiga festrätter, heta såser och ljuvliga desserter. Allt med det marockanska kännetecknet: kryddan.
Den här maten är inte krånglig att tillaga. Alla råvaror finns i välsorteradebutiker, och de flesta svenska kök inne-håller redan kryddor som kanel, ingefära,saffran, chili och vitlök, för att inte tala om citrusfrukter och mandel. Det är sättet att använda dem som är så spännande och kreativt i denna bok. I stället för att låta dadlar, nötter, russin och fikon stå och damma över julhelgen, låt dem puttra med i en härlig kyckling- eller lammgryta och servera med ångande couscous!
Maten i boken är inte bara läcker, den är nyttig också. Här finns många vegetariska recept, samtidigt som smöret och grädden lyser med sin frånvaro.
De vanligaste råvarorna och kryddorna presenteras utförligt, och den som vill kan göra sina egna marockanska kryddblandningar.
Bok: 3003
Anmäl textfel