Gamla synder av Elizabeth George- Glansholms Bokhandel & Antikvariat, en del av LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Gamla synder Elizabeth George
Pocket från 1999

Pris: 149 kr
Se produkten ...
[ANTIKVARIATET TILLFÄLLIGT STÄNGT PGA FLYTT]

Gamla synder Elizabeth George
Pocket från 1993

Pris: 149 kr
Se produkten ...
[ANTIKVARIATET TILLFÄLLIGT STÄNGT PGA FLYTT]

Gamla synder Elizabeth George
Pocket från 1993

Pris: 149 kr
Se produkten ...
[ANTIKVARIATET TILLFÄLLIGT STÄNGT PGA FLYTT]

Gamla synder Elizabeth George
Kartonnage från 1998

Pris: 89 kr
Se produkten ...
[ANTIKVARIATET TILLFÄLLIGT STÄNGT PGA FLYTT]

 Information från förlaget 

Gamla synder

Av Elizabeth George

Bok-
presentation:
Gamla synder
Författar-
presentation:
Elizabeth George
Originaltitel: Payment in Blood
Översättare: Ragna Liljedal

En grupp skådespelare från London samlas till kollationering på ett romantiskt skotskt herrgårdspensionat. Under den skenbart lugna och kultiverade ytan driver starka spänningar sitt spel. Där finns erotiska förvecklingar, nattsvarta hemligheter och yrkesavund. Innan det första dygnet är till ända har två bestialiska mord förövats.

Motvilligt men lojalt far kommissarie Thomas Lynley från New Scotland Yard upp till Högländerna. Naturligtvis finns också hans assistent Barbara Havers på plats. Deras arbete medför många dramatiska avslöjanden som till slut leder fram till den ohyggligt spännande upplösningen.

Utgåvor

Kartonnage
Förlag: Norstedts Pocket
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 20030107
9789172632561

Kartonnage
Förlag: Prisma
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 19980107
9789151833286

Pocket
Förlag: Norstedts Pocket
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 19990819
9789172630130

Pocket
Förlag: Norstedts Pocket
Lagerstatus: Definitivt slut

En grupp skådespelare från London samlas på ett romantiskt skotskt herrgårdspensionat. Under den skenbart lugna och kultiverade ytan driver starka spänningar sitt spel. Där finns erotiska förvecklingar, nattsvarta hemligheter och yrkesavund. Innan det första dygnet är till ända har två bestialiska mord förövats.

Motvilligt men lojalt far kommissarie Thomas Lynley från New Scotland Yard upp till Högländerna. Naturligtvis finns också hans assistent Barbara Havers på plats. Deras arbete medför många dramatiska avslöjanden som till slut leder fram till den ohyggligt spännande upplösningen.

En grupp skådespelare från London samlas på ett romantiskt skotskt herrgårdspensionat. Under den skenbart lugna och kultiverade ytan driver starka spänningar sitt spel. Där finns erotiska förvecklingar, nattsvarta hemligheter och yrkesavund. Innan det första dygnet är till ända har två bestialiska mord förövats.

Motvilligt men lojalt far kommissarie Thomas Lynley från New Scotland Yard upp till Högländerna. Naturligtvis finns också hans assistent Barbara Havers på plats. Deras arbete medför många dramatiska avslöjanden som till slut leder fram till den ohyggligt spännande upplösningen.

Bibliografi:

Pappas lilla flicka 1989

Gamla synder 1990

Till minnet av Edward 1991

En högst passande hämnd 1992

För hennes eget bästa 1993

Saknaden efter Josef 1994

Aska och ära 1995

I fiendens närvaro 1996

Med svek i sinnet 1997

Den verkliga brottslingen 1999

Minnets labyrint 2002

Det innersta rummet 2003

Utgivningsdatum: 20050223
9789172636194

Pocket
Förlag: MånPocket
Utgivningsdatum: 1993
9176428338

Bok: 488

Anmäl textfel

Sveriges ledande muminåterförsäljare
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Pocket 8 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Inbundet 19 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning
 

Boktoppen

Den sista grisen

av Horace Engdahl
Inbunden, Finns i lager, 271 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Oanade konsekvenser

av Elizabeth George
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Blå stjärnan

av Jan Guillou
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)

av Jonas Jonasson
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
CD-skiva, Finns i lager, 352 kr
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Playground

av Lars Kepler
Storpocket, Finns i lager, 140 kr

STHLM DELETE

av Jens Lapidus
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar

LitteraturMagazinet tipsar

Jack

av Christina Lindström
Inbunden, Finns i lager, 172 kr

Själv - Kraften i egentid

av Linus Jonkman
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Starkare än magi

av V. Florian
Häftad, Finns i lager, 109 kr

Fiskarmännen

av Chigozie Obioma
Pocket, Finns i lager, 69 kr

H som i hök

av Helen Macdonald
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Avd. för grubblerier

av Jenny Offill
Inbunden, Finns i lager, 262 kr
CD-skiva, Finns i lager, 367 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Tackla hatet

av Ordfront Förlag
Inbunden, Finns i lager, 271 kr

Pockettoppen

Avdelning 73

av Sofie Sarenbrant
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr

Järnblod

av Liza Marklund
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Öppnas i händelse av min död

av Liane Moriarty
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Konsten att höra hjärtslag

av Jan-Philipp Sendker
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Pocket, Finns i lager, 84 kr

Falleri, fallera, falleralla

av Carin Gerhardsen
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Vårjakt i Rosengädda

av Emma Hamberg
Pocket, Finns i lager, 69 kr
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB