![]() Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept - Danskt band
Finns i lager,
163 kr
|
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Av Jens Dolk, Liselotte Forslin

Bok- presentation: |
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept |
Författar- presentation: |
Jens Dolk |
Danskt band
Finns i lager,
163 kr
|
Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika.
Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!
Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:
- Sauvignon blanc
- Riesling
- Chenin blanc
- Chardonnay
- Grüner veltiner
- Mousserande
- Rosé
- Pinot noir
- Sangiovese
- Tempranillo
- Cabernet sauvignon
- Syrah
- Zinfandel
- Vin och ost
- Vin och dessert
Utgåvor
Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!
Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. grillade fisken.
Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!
Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.
Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!
Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:
- Sauvignon blanc
- Riesling
- Chenin blanc
- Chardonnay
- Grüner veltiner
- Mousserande
- Rosé
- Pinot noir
- Sangiovese
- Tempranillo
- Cabernet sauvignon
- Syrah
- Zinfandel
- Vin och ost
- Vin och dessert
Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika.
Bok: 191010
Anmäl textfel