Alf Andersson
Under de senaste åren har blickar riktats allt mer på vad vi äter och framförallt på vad maten innehåller. Böcker om vad den moderna maten innehåller i form av kemikalier och tillsatser...
Viltstyckmästarens kokbok - Inbunden
Finns i lager,
226 kr
|
|
ALLT OM VILTSTYCKNING!Styckning av vilt< är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen.NY REVIDERAD UPPLAGA 2005. Här visas i ord och bild hur man går tillväga för att bäst styc...
Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel - Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
|
Rökning : så röker du kött och fisk - Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
|
Lägereldens mat - Danskt band
Finns i lager,
226 kr
|
|
Från håv till tallrik
med smak från sjö och skärgård
En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustr...
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk - Inbunden
Finns i lager,
226 kr
|
|
EFTERSÖKETS ABC
Här beskrivs kunnigt och pedagogiskt hur eftersök går tillväga, från de allra första grunderna till avancerade sök. Som vanligt lämnar denne eldsjäl inget åt slumpen, al...
Eftersökets ABC : hur man lyckas med eftersök på klövvilt - Flexband
Finns i lager,
298 kr
|
|
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Boktoppen
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar
LitteraturMagazinet tipsar
|
|