
Våra experter hjälper dig eftersöka "Kål : lättlagade och goda hälsobomber" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Kål : lättlagade och goda hälsobomber
Av Anna Britta Ståhl

Bok- presentation: |
Kål : lättlagade och goda hälsobomber |
Författar- presentation: |
Anna Britta Ståhl |
![]() |
Utgåvor
Kål - en mirakelgrönsak!
Kål är både billigt och nyttigt. De kryllar av antioxidanter, stabiliserar blodsockret och sänker kolesterolet. Dessutom är de kalorisnåla.
Kål har alltid varit en livlina i kristider och förknippas ofta med fattigdom. Men nu gör de färgstarka kraftpaketen comeback som friskfaktorer i tiden. Bevis finns i studier som visar att kål kan förebygga diabetes, vissa cancerformer och hjärt- och kärlsjukdomar. Den kallas supergrönsak och toppar listan över mat som motverkar för tidigt åldrande, s k anti aging-food.
Boken innehåller:
moderna och smakrika recept med broccoli, grönkål, rödkål, vitkål, spetskål, savoykål, blomkål, brysselkål, svartkål och kålrabbi
vintips i kombination med kålrätter
senaste nytt inom forskningen
praktiska råd om förvaring, koktider och huskurer
Anna-Britta Ståhl har tidigare utkommit med Tryckkoka maten - smakrikt på minuten.
Bok: 122610
Anmäl textfel