
Våra experter hjälper dig eftersöka "100 grytor & gratänger" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

100 grytor & gratänger
Av Barbro Lönnegren

Bok- presentation: |
100 grytor & gratänger |
Författar- presentation: |
Barbro Lönnegren |
![]() |
Bekvämare kan det knappast vara att bjuda på middag, och det blir garanterat jättegott. Laga allt i ett, varva ingredienserna i grytan eller gratängformen, och låt maten sedan sköta sig själv! En stor fördel är att middagen kan lagas långt i förväg. Grytor smakar ännu godare dagen efter, gratänger vinner också i smak på att förberedas i god tid för att sedan gratineras eller bara värmas strax före serveringen.
Det finns grytor och gratänger både för tunna plånböcker och för tillfällen när man vill kosta på sig något extra. Med lite fantasi kan man göra goda grytor eller gratänger på det mesta man tycker om - grönsaker och rotfrukter, kött, fisk eller kyckling. Barbro Lönnegren har valt ut både klassiska rätter som hittar vägen tillbaka till middagsbordet men också nya varianter av grytor och gratänger som passar dagens smaklökar.
Utgåvor
Bekvämare kan det knappast vara att bjuda på middag, och det blir garanterat jättegott. Laga allt i ett, varva ingredienserna i grytan eller gratängformen, och låt maten sedan sköta sig själv! En stor fördel är att middagen kan lagas långt i förväg. Grytor smakar ännu godare dagen efter, gratänger vinner också i smak på att förberedas i god tid för att sedan gratineras eller bara värmas strax före serveringen.
Det finns grytor och gratänger både för tunna plånböcker och för tillfällen när man vill kosta på sig något extra. Med lite fantasi kan man göra goda grytor eller gratänger på det mesta man tycker om - grönsaker och rotfrukter, kött, fisk eller kyckling. Barbro Lönnegren har valt ut både klassiska rätter som hittar vägen tillbaka till middagsbordet men också nya varianter av grytor och gratänger som passar dagens smaklökar.
Bok: 21663
Anmäl textfel