
Våra experter hjälper dig eftersöka "Allt du behöver veta om kaffe : med 101 klassiska och moderna recept" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Allt du behöver veta om kaffe : med 101 klassiska och moderna recept
Av Björn Rodén

Bok- presentation: |
Allt du behöver veta om kaffe : med 101 klassiska och moderna recept |
Författar- presentation: |
Björn Rodén |
![]() |
Espresso, macchiato, cappuccino, franziskaner, freddo, irish coffee, thailändskt iskaffe ...
Låt dig inspireras att prova nya sätt att laga kaffe och prova nya goda kaffesorter, eller lär dig brygga godare kaffe med den utrustning du redan har hemma.
Boken är indelad i tre faktarika kapitel. I den första delen får du information om plantor, bönor, rostningar, blandningar och tips på bra förvaring. Kapitel två lär dig tio grundläggande metoder att laga gott kaffe. Från kokkaffe och störtkanna till moka- och espressobryggning - lär dig metodernas historia och deras för- och nackdelar. Del tre innehåller över 101 av världens populäraste kafferecept- värmande heta, läskande kalla och goda spetsade kaffedrinkar. Mängder av färgfoton hjälper dig att göra rätt.
Utgåvor
Espresso, macchiato, cappuccino, franziskaner, freddo, irish coffee, thailändskt iskaffe ...
Låt dig inspireras att prova nya sätt att laga kaffe och prova nya goda kaffesorter, eller lär dig brygga godare kaffe med den utrustning du redan har hemma.
Boken är indelad i tre faktarika kapitel. I den första delen får du information om plantor, bönor, rostningar, blandningar och tips på bra förvaring. Kapitel två lär dig tio grundläggande metoder att laga gott kaffe. Från kokkaffe och störtkanna till moka- och espressobryggning - lär dig metodernas historia och deras för- och nackdelar. Del tre innehåller över 101 av världens populäraste kafferecept- värmande heta, läskande kalla och goda spetsade kaffedrinkar. Mängder av färgfoton hjälper dig att göra rätt.
Bok: 24815
Anmäl textfel