
Våra experter hjälper dig eftersöka "Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt
Av Bonnier Fakta
Bok- presentation: |
Sveriges mästerkock/golvställ med toppskylt |
Författar- presentation: |
Bonnier Fakta |
![]() |
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket! Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen … TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket? Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips. Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens gång. I boken får du några unika recept från själva juryn även kommentarer och omdömen och citaten du inte fick höra i programmet, liksom de blivande mästerkockarnas egna tips och goda råd och även små anekdoter och kuriosa ur deras egen matlagningshistoria. Ur innehållet: 6 nya recept från juryn personfakta och anekdoter om deltagarna mer än 60 recept, vissa med tips och kommentarer deltagarnas tankar om mat och matlagning juryns tips och tankar om mat
Utgåvor
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket! I jakten på drömsegern att bli Sveriges första mästerkock besöker de tävlande saluhallar och restaurangkök, komponerar egna rätter, filear fisk och reder den perfekta såsen …
TV-succén Sveriges Mästerkock sätter amatörkockarna på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer och precision?
Boken innehåller många av recepten från tv samt de tävlandes egna paradrätter och smarta tips. Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström i juryn bjuder på några egna rätter och på tips och kommentarer du inte fick höra i tv.
Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket!
Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen …
TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket?
Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips.
Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens gång.
I boken får du några unika recept från själva juryn även kommentarer och omdömen och citaten du inte fick höra i programmet, liksom de blivande mästerkockarnas egna tips och goda råd och även små anekdoter och kuriosa ur deras egen matlagningshistoria.
Ur innehållet:
6 nya recept från juryn
personfakta och anekdoter om deltagarna
mer än 60 recept, vissa med tips och kommentarer
deltagarnas tankar om mat och matlagning
juryns tips och tankar om mat
Bok: 112324
Anmäl textfel