
Våra experter hjälper dig eftersöka "Toscana - En kulinarisk resa" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Toscana - En kulinarisk resa
Av Bra Böcker

Bok- presentation: |
Toscana - En kulinarisk resa |
Författar- presentation: |
Bra Böcker |
![]() |
För att vara en liten region i mitten av Italien, fullkomligt flödar Toscana av storslagna upplevelser. Denna naturligt men hisnande vackra provins har varit skådeplats för många av världshistoriens mest fantastiska bedrifter.
Toscana var de forntida etruskernas hem, en av alla tiders mest sofistikerade och gåtfulla civilisatioenr. Några århundraden senare föddes renässansen här.
Det toskanska köket är ett enkelt, okomplicerat sätt att laga mat där bara de finaste och färskaste råvaror ingår. Toscana producerar de renaste olivoljorna, den prisbelönta nötkreatursrasen chianina och de berömda chiantivinerna. Lokala kockar kan åstadkomma mästerverk med så enkla basingredienser som mogna tomater, en skiva lantbröd och en handfull väldoftande örter.
Från sin ryktbara matlagningskola i Toscana har den hyllade författarinnan och gastronomen Lorenza de´ Medici samlat 250 superba recept som bygger på denna renhet och enkelhet.
Utgåvor
Bok: 132459
Anmäl textfel