
Våra experter hjälper dig eftersöka "Värmande vintermat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Värmande vintermat
Av Caroline Hofberg

Bok- presentation: |
Värmande vintermat |
Författar- presentation: |
Caroline Hofberg |
![]() |
Fotograf: | Tia Borgsmidt |
Ute är det snöigt, blåsigt och kallt, men långkoket fyller köket med väldofter och värme. Svamp, viltkött, frukt och bär är självklara ingredienser så här års. Liksom rotfrukter, kål, fisk och skaldjur. Ibland toppat med citrus- och exotiska frukter, en vitaminkick i vintermörkret, ibland med starka smaksättare. Tända ljus, en sprakande brasa och värmande kryddning, och vintern förvandlas från något att bara överleva till årets godaste och mest sociala tid.
I Värmande vintermat bjuder Caroline Hofberg på såväl smårätter, soppor, matbröd och varmrätter som bakat och desserter. Totalt 124 recept som kan bli dina nya vinterfavoriter - eller klassiker i ny tappning.
Utgåvor
Ute är det snöigt, blåsigt och kallt, men långkoket fyller köket med väldofter och värme. Svamp, viltkött, frukt och bär är självklara ingredienser så här års. Liksom rotfrukter, kål, fisk och skaldjur. Ibland toppat med citrus- och exotiska frukter, en vitaminkick i vintermörkret, ibland med starka smaksättare. Tända ljus, en sprakande brasa och värmande kryddning, och vintern förvandlas från något att bara överleva till årets godaste och mest sociala tid.
I Värmande vintermat bjuder Caroline Hofberg på såväl smårätter, soppor, matbröd och varmrätter som bakat och desserter. Totalt 124 recept som kan bli dina nya vinterfavoriter - eller klassiker i ny tappning.
Bok: 238120
Anmäl textfel