
Våra experter hjälper dig eftersöka "Vilken soppa" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Vilken soppa
Av Caroline Hofberg
Bok- presentation: |
Vilken soppa |
Författar- presentation: |
Caroline Hofberg |
![]() |
Soppa ligger verkligen i tiden. Här finns varma och kalla soppor för olika tillfällen, och med goda tillbehör. Ljuvligt är det med ljumma fårost- och tomatmuffins till soppan, eller eleganta olivpinnar. Tillsammans med en paj till efterrätt blir soppan en komplett måltid.
Inte undra på att det blir allt populärare att äta soppa! För soppa går snabbt att laga till, är nyttig, lätt att servera och att träffas kring. Den kan vara världens bästa snabblunch. Och så lätt att variera och förändra beroende på vad man har hemma, olika smakriktningar och hur lätt eller mättande den ska vara.
Soppor med grönt, Fågel, fisk och mittemellan, Dessertsoppor, Bröd, röror och sån´t är innehållet i Caroline Hofbergs fjärde kokbok. Det är varma och kalla soppor för alla tillfällen och med spännande tillbehör.
Med hjälp av mixerstaven är det lätt att få ganska slät konsistens på soppan – dessutom blandar sig de goda smakerna och hela soppan blir mer smakrik. Matberedaren kan också vara till god hjälp. Den här receptsamlingen bjuder också på spännande röror att breda på bröd eller att servera som tilltugg. Skockaröra på kronärtskockor, basilika, parmesanost och kryddor låter oemotståndligt. Och rörorna passar till annat än soppa förstås.
Varför inte göra en soppa att ta med till jobbet
som lunchmat? Fler och fler matserveringar säljer take-away-soppa. Gör den själv och se så gott och billigt det blir.
Särskilt intressant för vana och ovan matlagare, unga och gamla.
Caroline Hofberg är matskribent och matstylist i ett flertal tidningar. Hon har tidigare arbetat på restaurang. För sin bok Inlagt och hemlagat – i glas och på burk tilldelades hon Gourmand World Cookbook Award 2001 i kategorin Speciallitteratur kring måltiden på svenska.
Lena Koller (foto) har bl a fotograferat för IKEA i Sverige och Tyskland, Day i Danmark, MånadsJournalen och kokboken Dykarbaren.
Utgåvor
Bok: 97143
Anmäl textfel