
Våra experter hjälper dig eftersöka "Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
Av Cathrine Schück

Bok- presentation: |
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI |
Författar- presentation: |
Cathrine Schück |
![]() |
I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.
Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta.
Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.
Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Utgåvor
Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av denna typ av mat blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, bönor, linser, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär och vidarebefordrar sina bästa tips och knep och många spännande recept. Här finns förslag på frukostar, bufféer, utflyktsmat, snacks, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Alltså: god, vacker, tilltalande och välkomponerad mat för alla människor för alla tillfällen.
Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.
I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt.
Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.
Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta.
Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch.
De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.
Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bok: 12260
Anmäl textfel