
Våra experter hjälper dig eftersöka "Stora boken om grytor och gratänger" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Stora boken om grytor och gratänger
Av Eja Nilsson

Bok- presentation: |
Stora boken om grytor och gratänger |
Författar- presentation: |
Eja Nilsson |
![]() |
Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!
Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild -en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!
Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.
Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Utgåvor
Grytor och gratänger är perfekt allt-i-ett-mat! Bara att ställa fram på bordet med några få enkla tillbehör och middagen är serverad!
Eja Nilsson bjuder här på de bästa grytorna med inspiration från världens många kök, som spansk paella med kyckling eller provensalsk gryta med lammkött, sardeller och timjan. Här finns också recept på läckra allt-i-ett-rätter i gratängform och långpanna, som indiska kebabrullar med yoghurtsås och mynta eller medelhavsinspirerad strömming med kapris och oliver. Här hittar du naturligtvis även klassiska svenska grytor och ugnsrätter som renskavsgryta, köttfärslimpa, kalops med rödbetor, saltbakad lax och kasslergratäng. Mustig, kryddstark, mild -en gryta eller gratäng blir vad du gör den till!
Boken innehåller mängder av vackra färgbilder.
Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Semic har hon givit ut Sill, ägg och nubbe (2005) och Vardagsmat utan stress (2006).
Bok: 18447
Anmäl textfel