
Våra experter hjälper dig eftersöka "Stora boken om Medelhavsmat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Stora boken om Medelhavsmat
Av Eja Nilsson

Bok- presentation: |
Stora boken om Medelhavsmat |
Författar- presentation: |
Eja Nilsson |
![]() |
Sätt Medelhavet på bordet! Pasta, solmogna tomater, oliver, serranoskinka, cous-cous, paella, vinbladsdolmar och vitlöksdoftande tsatsiki. Medelhavet bjuder på mängder av dofter, matupplevelser och spännande rätter du kan laga i eget kök.
Medelhavsmaten är dessutom känd över hela världen för att vara fräsch och hälsosam - inte minst för dig som tänker på hjärtat och vikten. Det betyder sallader och gröna rätter med många variationer. Till detta lite kött eller fisk, den goda olivoljan, gott bröd - och ett glas vin.
Ingredienserna till det goda och nyttiga medelhavsköket finns idag i de flesta livsmedelsaffärer i Sverige. Varför inte bjuda på en läcker pasta med sardellsås, en mustig grekisk lammgryta med citron eller en doftande saffranskyckling från Marocko till middag?
Journalisten och matskribenten Eja Nilsson berättar också om matens väg runt Medelhavet där vi följer spåren efter kryddhandlare, kamelkaravaner från Fjärran Östern och portugisiska upptäcktsresande på jakt efter en ny väg till Östern över de stora haven.
Boken innehåller ca 80 härliga recept och vintips från länderna kring Medelhavet. Eja Nilsson har givit ut Sill, ägg och nubbe (2005), Vardagsmat utan stress (2006) och Stora boken om grytor och gratänger (2007) på Semic. De vackra matbilderna är tagna av Holger Edström.
Utgåvor
Sätt Medelhavet på bordet! Pasta, solmogna tomater, oliver, serranoskinka, cous-cous, paella, vinbladsdolmar och vitlöksdoftande tsatsiki. Medelhavet bjuder på mängder av dofter, matupplevelser och spännande rätter du kan laga i eget kök.
Medelhavsmaten är dessutom känd över hela världen för att vara fräsch och hälsosam - inte minst för dig som tänker på hjärtat och vikten. Det betyder sallader och gröna rätter med många variationer. Till detta lite kött eller fisk, den goda olivoljan, gott bröd - och ett glas vin.
Ingredienserna till det goda och nyttiga medelhavsköket finns idag i de flesta livsmedelsaffärer i Sverige. Varför inte bjuda på en läcker pasta med sardellsås, en mustig grekisk lammgryta med citron eller en doftande saffranskyckling från Marocko till middag?
Journalisten och matskribenten Eja Nilsson berättar också om matens väg runt Medelhavet där vi följer spåren efter kryddhandlare, kamelkaravaner från Fjärran Östern och portugisiska upptäcktsresande på jakt efter en ny väg till Östern över de stora haven.
Boken innehåller ca 80 härliga recept och vintips från länderna kring Medelhavet. Eja Nilsson har givit ut Sill, ägg och nubbe (2005), Vardagsmat utan stress (2006) och Stora boken om grytor och gratänger (2007) på Semic. De vackra matbilderna är tagna av Holger Edström.
Bok: 25151
Anmäl textfel