
Våra experter hjälper dig eftersöka "Sommarkokboken" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Sommarkokboken
Av Eva Wrange, Nisse Peterson
Bok- presentation: |
Sommarkokboken |
Författar- presentation: |
Eva Wrange |
![]() |
Den tredje av fyra årstidsböcker där inspirerande recept och personliga tankar kring mat och resor lockar läsaren till nya kulinariska försök i köket.
Sommarmaten är fil, matjesill och färskpotatis med drivor av dill och gräslök... I kvällningen tänder man grillen och förbereder salladen. Kanske blir det laxspett med färsk ingefära och spiskummin och en nordafrikansk taboulett gjord på dill och färsk lök. Medan grillen blir varm kan den som är hungrig dippa grönsaker eller bröd i goda röror. Och som efterrätt serveras färska bär med grädde och socker eller iskall söt mandelkräm.
Liksom i Vårkokboken och Höstkokboken är det den hälsosamma maten från Medelhavet, den sofistikerade franska och vår egen svenska husmanskost som utgör basen. De flesta recepten går snabbt att tillaga – på en halvtimme kan maten vara klar. Men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon har tidigare varit matskribent på Svenska Dagbladet och har skrivit flera matböcker. I dag är hon arbetsmarknadsreporter på GöteborgsPosten och har maten som hobby.
Nisse Peterson (foto) är fotograf, känd från många matböcker.
Utgåvor
Bok: 96792
Anmäl textfel