
Våra experter hjälper dig eftersöka "Laga för fler utan gluten och mjölk" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Laga för fler utan gluten och mjölk
Av Evelina Svensson
Bok- presentation: |
Laga för fler utan gluten och mjölk |
Författar- presentation: |
Evelina Svensson |
![]() |
ovrigt: | Lina Wiklundh |
Förord
I min släkt är vi flera med matallergier vilket gör det svårare att bjuda på mat och fika. Mer än en gång har familjemedlemmar ansträngt sig för att laga eller baka något som passar alla men missat en liten detalj som förstört alltihop. Idéen till den här boken fick jag från ett hemma-hos-program på tv. En kändis visade upp en kokbok som han hade gjort till sina barn med deras favoritrecept. Min tanke var att samla några enkla gluten- och mjölkfria recept och ge bort som present till nära och kära. Efter hand har projektet vuxit och blivit en hel bok!
Som glutenallergiker känner man sig ofta osäker när man äter ute, eftersom kunskapen om olika allergier i allmänhet är låg hos personalen. Man får ofta ställa frågor om ingredienserna i maten och be att få läsa innehållsförteckningar.
När jag började äta glutenfritt var det svårt att hitta all information jag behövde för att kunna lägga om min kost. Därför har jag inledande
samlat information om glutenallergi, mjölkallergi och laktosintolerans, samt vilka livsmedel och tillsatser man ska undvika. Boken innehåller några recept som du kan använda när du ska laga gluten- och mjölkfritt. Både frukost, lunch, middag, såser, tillbehör och sötsaker. Jag hoppas att boken gör matlagningen enklare och roligare för dig med matallergier och att den underlättar för dig som ska bjuda någon med matallergi.
Människor tycker ofta synd om mig för att jag har flera allergier. De tror, felaktigt, att jag inte kan äta någonting. Jag vill visa att det finns massvis med livsmedel och rätter för gluten- och mjölkallergiker. Det kan vara både enkelt och roligt att laga mat och tanken är att recepten ska ge förslag på vilka livsmedel man kan använda och på så vis inspirera till att laga andra rätter.
Utgåvor
Laga för fler är en kokbok med enkla recept och
inspirerande bilder. Här finner du recept till frukost, lunch, middag, efterrätt och fika. Boken är ett litet
uppslagsverk om celiaki/glutenallergi, laktosintolerans,
mjölkallergi och listar livsmedel man ska undvika.
Du hittar tips på hur du ska gå tillväga för att säkert bjuda på gluten- och mjölkfritt. Laga för fler är en omtänksam bok till alla laktosintoleranta, mjölk- och glutenallergiker samt för dig som vill bjuda gluten-
och mjölkfritt.
Bok: 235923
Anmäl textfel