
Våra experter hjälper dig eftersöka "Mord på menyn: 100 recept med Homan" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Mord på menyn: 100 recept med Homan
Av Jan Mårtenson

Bok- presentation: |
Mord på menyn: 100 recept med Homan |
Författar- presentation: |
Jan Mårtenson |
![]() |
Ta med deckarupplevelsen in i köket!
Mat och mord är kokboken som samlar 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homandeckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper. "En superbra kokbok med recept som man har nytta och nöje av"
Örnsköldsviks Allehanda
Utgåvor
I Mord och mat (1994) samlades 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homan-deckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.
Mord på menyn är en ny och omarbetad version av Mord och mat. Tio Homan-böcker har tillkommit med nya recept och infallsvinklar. Men de har alla en sak gemensamt. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
Ta med deckarupplevelsen in i köket!
I Mord och mat (1994) samlades 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homan-deckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.
Mord på menyn är en ny och omarbetad version av Mord och mat. Tio Homan-böcker har tillkommit med nya recept och infallsvinklar. Men de har alla en sak gemensamt. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
"En superbra kokbok med recept som man har nytta och nöje av"
Örnsköldsviks Allehanda
Bok: 195695
Anmäl textfel