
Våra experter hjälper dig eftersöka "Pietros kök" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Pietros kök
Av Jan Norming, Pietro Fioriniello

Bok- presentation: |
Pietros kök |
Författar- presentation: |
Jan Norming |
![]() |
Fotograf: | Elisabeth Frang |
Illustratör: | Titti Hasselrot |
Utgåvor
Pietro Fioriniello tog med sig de bästa idéerna om god mat från sin mamma i Neapel. Dit hör de katedrala kraven på basvarorna: på olivoljan och vitlöken, tomaten och citronen, brödet och basilikan.
Så gott! Så italienskt? Nej, inte bara. Pietro har snabbt tagit till sig det bästa i sitt nya hemland: marulken från fiskhamnen, ostronen från norra Bohuslän.
Pietro Fioriniello tog med sig de bästa idéerna om god mat från sin mamma i Neapel. Dit hör de katedrala kraven på basvarorna: på olivoljan och vitlöken, tomaten och citronen, brödet och basilikan.
Han skapade La Cucina Italiana, en liten kvalitetskrog vid Korsvägen i Göteborg, där gästerna förundras. Så gott! Så italienskt? Nej, inte bara. Pietro har snabbt tagit till sig det bästa i sitt nya hemland: marulken från fiskhamnen, ostronen från norra Bohuslän. Det händer att det smakar lingon om hans tiramisú.
Jan Norming, prisad författare och kulturjournalist, har hängt i Pietros kök i mer än ett år. I denna matbok för lekfulla serverar han nu ett stort antal av Pietros tips och tankar, insvepta i italienska minnen och kulinarisk kulturhistoria. Knepen är allt annat än krångliga. Recepten inbjuder läsaren att fortsätta skapandet.
Elisabeth Frang är matfotografen som lystrar till måltidens känsla, hellre än att strålkastarbelysa fiskskinnet. Hon var med när Pietro tog gasolköket under armen och gick till havs med sina vänner.
Bok: 143018
Anmäl textfel