
Våra experter hjälper dig eftersöka "Med kärlek till choklad" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Med kärlek till choklad
Av Jeanna Kanold, Jenny Lindberg

Bok- presentation: |
Med kärlek till choklad |
Författar- presentation: |
Jeanna Kanold |
![]() |
Redaktör: | Lisa Iverstam |
Utgåvor
Följ med på en sinnlig resa i chokladens tecken. Vår ciceron, Jeanna Kanold, tillhör en av Sveriges främsta chocolatierer. Hon tar oss med till sin chokladverkstad och till Flickorna Kanolds butik och café. Med stor kunskap, kärlek och glädje delar hon med sig av tips och tankar kring choklad. Vi gör också ett nedslag i tidigt 1900-tal genom berättelsen om Bröderna Kanolds succéartade konfektyrtillverkning.
I "Med kärlek till choklad" möter du pralintillverkning av högsta klass. Här får du ta del av hemligheterna bakom Kanolds chokladparadtårta men även lära dig hur du gör ditt eget juvelskrin, helt i choklad. Chocolatier Jeanna Kanold bjuder på ett trettiotal av sina godaste och mest privata chokladrecept i form av bakverk, tårtor och praliner.
Och allt handlar om kärlek. Kärlek till chokladen, familjen och traditionen.
En unik och annorlunda bok om choklad!
Bok: 176606
Anmäl textfel