
Våra experter hjälper dig eftersöka "Lunds universitets kokbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Lunds universitets kokbok
Av Johan Stenström

Bok- presentation: |
Lunds universitets kokbok |
Författar- presentation: |
Johan Stenström |
![]() |
ovrigt: | Nils-Bertil Hansson |
Utgåvor
Ingen händelse av vikt har genomförts utan att den har avslutats med en måltid. I Lunds universitets kokbok bjuds på ett överflöd av rätter från det akademiska måltidsåret: doktorsdisputation, promotion, professorsinstallation. Studentlivets alla aktiviteter handlar också om mat: spex, studentaftnar, sittningar och sexor. Och naturligtvis karneval. Kokkunniga och kreativa studenter lagar och serverar för att hålla igång studentlivet.
Vetenskap handlar om mat: Fysik, genetik, psykiatri, teologi, musik, japanska, genusvetenskap, statsvetenskap
Här berättar forskare om sina ämnen och materfarenheter. Historiska museet, Botaniska trädgården, Trafikflyghögskolan Lund universitets skiftande verksamheter delar med sig av kunskaper och recept.
Bok: 142667
Anmäl textfel