
Våra experter hjälper dig eftersöka "Delizia! : mat och myt : den stora berättelsen om italienarna och deras kokkonst" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Delizia! : mat och myt : den stora berättelsen om italienarna och deras kokkonst
Av John Dickie

Bok- presentation: |
Delizia! : mat och myt : den stora berättelsen om italienarna och deras kokkonst |
Författar- presentation: |
John Dickie |
![]() |
Originaltitel: | Delizia! - the epic history of the Italians and their food |
Redaktör: | Eva Stjerne-Borgström |
Utgåvor
John Dickie tar oss med på en resa genom historien, från medeltidens Milano till renässansens Ferrara. Han berättar lika kunnigt om vad man åt i de där små, nästan bortglömda byarna uppe i bergen, som vad man dinerade på i Venedigs palats. Han visar hur regionala kök växer fram, men också hur producenter i marknadsföringssyfte skapar en bild avolika maträtter och råvaror för att kunna öka sin försäljning.
Delizia! ger dig kunskaper som gör att din upplevelse blir
ännu rikare nästa gång du får njuta av det italienska köket.
Här kombineras spänstigt berättande och unika forskningsrön med blixtrande analyser. Och givetvis hittar du här recept från alla epoker.
Bok: 175115
Anmäl textfel