
Våra experter hjälper dig eftersöka "Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna..." - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
Av Jonas Borssén

Bok- presentation: |
Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna... |
Författar- presentation: |
Jonas Borssén |
![]() |
Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet tro mig! säger Jonas, och det är just det ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Utgåvor
Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar alla ingredienser i en kastrull, gryta, ugnsform eller wok och tillagas tillsammans. Gryta, soppa, bräserat, ugnsstekt eller grillat. Smaken maximeras - arbete och disk minimeras!
"Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet - tro mig!" säger Jonas, och det är just vad den här boken är - ett gott råd!
?Det är svårt att göra det enkla riktigt bra. För vi vill ju alla göra vår matlagning till en okomplicerad och trivsam stund. Det gäller även för mig trots att jag är kock och med många avancerade anrättningar på min repertoar. Samtidigt uppskattar jag det geniala i ett lättlagat recept och som många kan ta del av. Få förberedelser, lite stök och ännu mindre att diska. Det gäller både vardag och helg och inte minst när man bjuder till fest med många ätande.?
Utifrån dessa tankar har Jonas Borssén samlat sina bästa recept på allt-i-ett-mat med spännande smaker. Idén är att ingredienserna nästan tillagar sig själva genom att de hamnar i samma kastrull, gryta, ugnsform, wok eller grill. ?Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet ? tro mig!? säger Jonas, och det är just det ? ett gott råd!
Rostad pumpasoppa med vildris- & baconpilaff, Träkolsgrillade kronärtskockor med vitlöks- & persiljesmör, Helstekt kyckling med ugnsrostade grönsaker samt New Orleans Jamabalaya är exempel på maträtter som kan anrättas på detta enkla vis.
Ur innehållet:
I Jonas skafferi, Lär dig tänka som en kock, Sallader, Soppor och grytor, Wokstekt, Pizza, pajer och gratänger, Ugnsstekt och bräserat, Grillat och BBQ, Efterrätter
Bok: 6858
Anmäl textfel