
Våra experter hjälper dig eftersöka "Killen vid grillen : Borssén brassar på igen" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Killen vid grillen : Borssén brassar på igen
Av Jonas Borssén

Bok- presentation: |
Killen vid grillen : Borssén brassar på igen |
Författar- presentation: |
Jonas Borssén |
![]() |
Allt du behöver veta om grillning och barbecue! Många enkla och några avancerade recept för soliga sommardagar, fester och årets helgdagar, ja till och med Barbecuegrillad Julskinka och Helgrillad Oxfilé till nyårsafton.
Oväntade kombinationer, sensationella smårätter, grillning och kryddning av grönsaker, kött, fågel och fisk! Dessutom Jonas tips om drinkar och vin till maten.
"Dina alster på halster kommer att uppskattas. Dessutom fina förslag på sallader, tillbehör, marinader och annat kryddigt. Avsluta med en svalkande söt dessert."
Låt Jonas Borssén vända upp och ner på din föreställning om vad som kan grillas. Grillad Gazpacho, Barbecuegrillad Kalkon, Grönsaker från grillen med penne, parmesan och pinjenötter, Classic Jerk Chicken samt Grillad bröd- & tomatsallad med rucola och tabascodressing... Bara några exempel på grillgott som ger kocken eller kockan den rätta glöden vid grillen.
Jonas reder ut begreppen om vad som är grillning och vad som är barbecue. Och delar med sig av fantastifulla recept, nya kombinationer och en lång rad såser, marinader och kryddsättningar.
Utgåvor
Jonas Borssén är känd som den ?heta matens mästare?. I sin nya bok reder han ut begreppen om vad som är grillning och vad som är barbecue, samt delar med sig av sina fantastifulla recept, nya kombinationer och en lång rad såser, marinader och kryddsättningar.
Låt Jonas Borssén vända upp och ner på din föreställning om vad som kan grillas. Killen vid grillen innehåller många enkla och några avancerade recept för soliga sommardagar, fester och årets helgdagar, ja till och med barbecuegrillad julskinka och helgrillad oxfilé till nyårsafton.
Här finns oväntade kombinationer, sensationella smårätter, grillning och kryddning av grönsaker, kött, fågel och fisk! Dessutom Jonas tips om drinkar och vin till maten samt svalkande, söta desserter.
Bok: 7033
Anmäl textfel