
Våra experter hjälper dig eftersöka "Hoddorna : recept och fiskehistorier från Malmö" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Hoddorna : recept och fiskehistorier från Malmö
Av Lage Stone

Bok- presentation: |
Hoddorna : recept och fiskehistorier från Malmö |
Författar- presentation: |
Lage Stone |
![]() |
Fotograf: | Hans Rooth |
Utgåvor
HODDORNA recept och fiskehistorier från Malmö
av Hans Rooth och Lage Stone
Vid Banérskajen mitt i Malmö ligger hoddorna, de smått unika röda fi skebodarna där fiskehandeln bedrivits på samma sätt i århundraden. Här kan du köpa nyfångad fisk året om. Och smaken av pinfärsk fisk från Öresund överträffar det mesta!
Kring det historiska Malmöfisket och hoddorna har Hans Rooth och Lage Stone gjort denna bok, fylld av enkla recept som utgår just från den fisk som säljs där: sill, så klart, men också torsk, spätta, nykokta havskräftor, gädda, skädda och stenbit, nyrökt lax och böckling, sjötunga och bergtunga. I HODDORNA bjuds färgstark historik, klassiska sillinläggningar, lättlagade fiskmiddagar och goda tillbehör. Precis så som hoddfiskarna själva tycker att god fisk ska avnjutas: med utsökta råvaror och minsta möjliga krångel. Från hav till spis på några timmar!
Bok: 132324
Anmäl textfel