
Våra experter hjälper dig eftersöka "Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare
Av Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson, Linda Olsson

Bok- presentation: |
Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare |
Författar- presentation: |
Eva Olsson |
![]() |
Utgåvor
Man blir smart av att äta fisk!
Om påståendet är sant eller inte finns det delade meningar om. Sant är i alla fall att fisk innehåller värdefulla proteiner, vitaminer och mineralämnen. Fet fisk innehåller dessutom nyttiga fleromättade fettsyror, t.ex. omega 3, som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men framför allt - fisk kan vara precis hur gott som helst. Och allra godast är den om man har fångat den själv!
Kokbok för sportfiskare är både en fiskebok och en kokbok. Här kan du läsa om 14 av våra vanligaste sportfiskearter och får såväl fiske- som tillagningstips. När det gäller fisket får du för varje art tips om när chansen är störst för ett lyckat fiskafänge, var fisken håller till, vad den gillar för bete m.m. - allt illustrerat med lockande fiske- och naturbilder. Du får också veta hur du på bästa sätt tar hand om fisken innan den hamnar i grytan.
När du tillagar fisk bör du vara sparsam med kryddor. Det är nämligen mycket lätt att "krydda bort sig". Du kan ju alltid bättra på smaken efteråt om det skulle behövas. Följer du bara de tydligt uppställda recepten och deras serveringstips kommer du garanterat att lyckas. Men var inte rädd för att experimentera och prova nya smaker.
Maträtterna visas också på färgfoton som får det att vattnas i munnen.
Bok: 122136
Anmäl textfel