
Våra experter hjälper dig eftersöka "Food for Science Lärarhandledning" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Food for Science Lärarhandledning
Av Jeanette Clayton, Madeleine Vaderlind

Bok- presentation: |
Food for Science Lärarhandledning |
Författar- presentation: |
Jeanette Clayton |
![]() |
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A), B och C och bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
Läs mer
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A) B och C. Den bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
En nyhet i Food for Science är ett utförligt och illustrerat appendix med frekventa facktermer från olika ämnesområden.
Till boken finns även ett kassettband med samtliga texter och hörövningar inspelade samt ett separat facit.
Utgåvor
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A), B och C och bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
Bok: 88901
Anmäl textfel