
Våra experter hjälper dig eftersöka "Medelhavsbufféer" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Medelhavsbufféer
Av Marco Baudone, Tomas Tengby

Bok- presentation: |
Medelhavsbufféer |
Författar- presentation: |
Marco Baudone |
![]() |
Redaktör: | Lena Fieber |
Utgåvor
Bjud på medelhavsbuffé!
Frankrike, Italien, Spanien, Grekland, Marocko, Turkiet och Libanon - ett åttiotal recept i sju härliga medelhavsbufféer från länderna runt det azurblå havet.
Bjud på en buffé från ett av dessa länder eller komponera din egen genom att plocka lite här och där. Eller använd recepten för att laga en vanlig middag. Recepten är beräknade för 10-15 personer och går att halvera.
Bakom recepten står kocken Marco Baudone, med rötter i såväl Italien som Sverige. Han har arbetat som kock i Italien, Frankrike och Sverige. I dag är han köksmästare och delägare i den franska krogen Brasserie Le Rouge i Stockholm. Detta är hans fjärde kokbok, de tidigare heter Antipasti & stuzzichini, Italienska smakens källa och Italienska bufféer.
Bok: 122492
Anmäl textfel