
Våra experter hjälper dig eftersöka "Linds kök : en annorlunda smakupplevelse" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Linds kök : en annorlunda smakupplevelse
Av Maria Berg

Bok- presentation: |
Linds kök : en annorlunda smakupplevelse |
Författar- presentation: |
Maria Berg |
![]() |
Fotograf: | Anna Koivisto |
Linds Kök, Finlands första växthus-restaurang öppnades 2005 av Maria Berg. Hennes maträtter har lockat matgäster från när och fjärran. För innovativa smakkombinationer, nya smakupplevelser och förmågan att använda traktens egna råvaror har Maria premierats med finlandssvenska matkulturstipendiet 2006 av Finlandssvenska Marthaförbundet.
Nu har du chansen att själv bekanta dig med Marias egna matrecept!
Eftersom Maria är växthus odlare och bor i tomatriket Närpes, som är centrum för tomatodlingen i Finland kändes det naturligt för henne att ta fram rätter som till stor del är baserade på traktens egna råvaror.
Boken innehåller allt från förrätter till
huvudrätter och desserter.
Varför inte kombinera jordgubbar med vitlök till förrätt, cappuccino varmrökt lax med tutti frutti sås till huvudrätt och avsluta middagen med tomatglass serverad med gurklikörsås. En ljuvligt annorlunda smakupplevelse!
Utgåvor
Linds kök, Finlands första växthusresturang öppnades 2005 av Maria Berg.Hennes maträtter har lockat matgäster från när och fjärran. För innovativa smakkombinationer, nya smakupplevelser och förmågan att använda traktens egna råvavor har Maria premierats med finlands svenska matkulturstipendiet 2006 av finlandssvenska marthaförbundet.
Eftersom Maria är växthusodlare och bor i "tomatriket" Närpes som är centrum för tomatodlingen i finland kändes det naturligt för henne att ta fram rätter som till stor del är baserade på traktens egna råvaror.
Boken innehåller allt från förrätter till huvudrätter och desserter.
Varför inte kombinera jordgubbar med vitlök till förrätt,cappuccino varmrökt lax med tuttifruttisås till huvudrätt och avsluta middagen med tomatglass serverad med gurklikörsås. En annorlunda ljuvlig smakupplevelse.
Bok: 177412
Anmäl textfel