
Våra experter hjälper dig eftersöka "Markus pasta" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Markus pasta
Av Markus Aujalay

Bok- presentation: |
Markus pasta |
Författar- presentation: |
Markus Aujalay |
![]() |
Fotograf: | Ingvar Eriksson |
Ett paket pasta i skafferiet och middagen är räddad!
Med Markus Aujalays lättlagade pastarecept blir det garanterat också en god middag.
Markus pasta har lösningar för dig som snabbt vill svänga ihop något mättande av det som finns hemma. Här finns också recept för de dagar då du njuter av att känna doften från en god gryta som puttrar i godan ro på spisen. Vill du briljera med hemgjord fylld pasta, lagad från grunden, finns recept med förklarande bilder som underlättar.
Markus Aujalay bjuder såväl på klassiker som lasagne, som på en modern asiatisk spaghettisallad med räkor. Barnen gillar pestokryddade kalvfärsbullar med spaghetti, en pasta med blåmusslor i grädde förgyller lördagskvällen och till picknick packar vi korgen med en pastasallad med pesto, tomater och rucola. En god pasta är huvudsaken i fettucine Alfredo och mer av tillbehör i oxragun med rött vin, rökt fläsk och en doft av rosmarin.
Bläddra i boken och res i drömmen till Italiens hjärta med hjälp av Ingvar Erikssons läckra miljöbilder och låt matbilderna inspirera till italiensk matglädje kring grytorna. Markus Aujalay är välkänd kock med Winterviken i Stockholm som hemmaarena och han driver även Fjällpuben i Åre. Till hans meriter hör titeln Årets kock och han har synts i tv både som matlagare i Middagstipset och som domare i Sveriges mästerkock.
Utgåvor
Bok: 185045
Anmäl textfel