
Våra experter hjälper dig eftersöka "Markus vår- och sommarmat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Markus vår- och sommarmat
Av Markus Aujalay

Bok- presentation: |
Markus vår- och sommarmat |
Författar- presentation: |
Markus Aujalay |
![]() |
Välkommen till Markus kök
Under den varma, ljusa delen av året är det bara att njuta av fräscha primörer och späda grönsaker. Våren och sommaren är högsäsong för härliga råvaror, trädgårdarna är fulla med frukter och bär. Kan det bli bättre? Markus Aujalay har samlat sina bästa vår- och sommarrecept i den här boken, som är en uppföljare till Markus höst- och vintermat.
Här finns plockmat, bufférätter och festmat för grillkvällar, den bästa utflyktsmaten, ljuvliga bakverk och efterrätter men också enkla, goda vardagsrätter. I Markus vår- och sommarmat finns cirka 90 härliga och lättlagade recept och över 140 läckra bilder. Markus matlagning är okonstlad, smakerna enkla och rena, han har alltid råvarorna i fokus. Att laga mat är och ska vara roligt, alla klarar det.
Hemligheten bakom Markus framgångar som kokboksförfattare är att recepten är enkla och välkomponerade. Du kommer alltid att lyckas i köket med hans recept.
Lycka till, hoppas att du blir riktigt inspirerad av Markus vår- och sommarmat.
Utgåvor
Bok: 246257
Anmäl textfel