
Våra experter hjälper dig eftersöka "Webers grillbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Webers grillbok
Av Matthew Drennan

Bok- presentation: |
Webers grillbok |
Författar- presentation: |
Matthew Drennan |
![]() |
Originaltitel: | Weber´s Little Barbecue Book |
Fotograf: | Chris Alack |
Översättare: | Kerstin Törngren |
Illustratör: | Marc Dando |
Det finns annat att grilla än flintastek och korv! Läckra rätter av kött, fisk och fågel, till och med efterätter. Webers innehållsrika lilla grillbok i praktisk plastpärm ger dig över recepten och alla knepen, inklusive hur man gör såser, smaksätter smör och marinader.
Webers grillbok innehåller 50 aptitretande recept på kött, fisk, skaldjur, fågel och grönsaker. Dessutom tips på hur man gör såser, smaksätter smör och marinader. Att grilla efterrätter hör inte till det vanligaste men här får du också recept på läckra fruktdesserter som Grillade fikon på spanskt sätt, persikopaket m.m.
Med den täckta grillen har du två olika sätt att grilla, direkt och indirekt. Direkt grillning - som ännu så länge är det vanligaste hos oss - passar bäst för mindre köttbitar, små fiskar osv. Den indirekta metoden, med locket på, lämpar sig bäst för större bitar, hela stora fiskar osv. Boken innehåller tabeller med tillagningstider för båda metoderna. Varje recept innehåller också uppgift om lämpligaste grillmetod samt tillagningstid.
Webers grillbok är en bearbetad och till formatet förminskad utgåva av Matthew Drennans Grillboken, som utkom på Prisma 2001.
Utgåvor
Det finns annat att grilla än flintastek och korv! Läckra rätter av kött, fisk och fågel, till och med efterätter. Webers innehållsrika lilla grillbok i praktisk plastpärm ger dig över recepten och alla knepen, inklusive hur man gör såser, smaksätter smör och marinader.
Det finns annat att grilla än flintastek och korv! Läckra rätter av kött, fisk och fågel, till och med efterätter. Webers innehållsrika lilla grillbok i praktisk plastpärm ger dig över recepten och alla knepen, inklusive hur man gör såser, smaksätter smör och marinader.
Webers grillbok innehåller 50 aptitretande recept på kött, fisk, skaldjur, fågel och grönsaker. Dessutom tips på hur man gör såser, smaksätter smör och marinader. Att grilla efterrätter hör inte till det vanligaste men här får du också recept på läckra fruktdesserter som Grillade fikon på spanskt sätt, persikopaket m.m.
Med den täckta grillen har du två olika sätt att grilla, direkt och indirekt. Direkt grillning - som ännu så länge är det vanligaste hos oss - passar bäst för mindre köttbitar, små fiskar osv. Den indirekta metoden, med locket på, lämpar sig bäst för större bitar, hela stora fiskar osv. Boken innehåller tabeller med tillagningstider för båda metoderna. Varje recept innehåller också uppgift om lämpligaste grillmetod samt tillagningstid.
Webers grillbok är en bearbetad och till formatet förminskad utgåva av Matthew Drennans Grillboken, som utkom på Prisma 2001.
Bok: 604
Anmäl textfel