
Våra experter hjälper dig eftersöka "Köksalmanack 2010" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Köksalmanack 2010
Av Monica Sundberg

Bok- presentation: |
Köksalmanack 2010 |
Författar- presentation: |
Monica Sundberg |
![]() |
Vad ska vi äta idag? Hur många gånger har man inte ställt sig den frågan? Köksalmanack har svaret måndag till söndag, vardag som helg. Här finns lättlagade och varierade måltidsförslag för årets alla dagar och dessutom mängder av roliga artiklar med inspiration, tips och goda, fräscha recept. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och omväxlande alla dagar i veckan.
Ur årets utgåva:
Skapa ditt eget hemmaspa, överraska med en sommarbuffé med helt nya rätter inspirerade av mellanösterns kök, pyssla till påsk, följ med till Väddö gårdsmejeri, och njut av sommaren framför grillen. Vi har också undersökt den nya trenden med färdiga matkassar och recept som levereras till dörren, vi har hälsat på Marcus Samuelsson på restaurang Aquavit i New York och vi firar nyår med kocklandslaget. I krönikorna skriver Renée Voltaire om att äta sig pigg och frisk, Mischa Billing berättar om sommellieryrket, Plura Jonsson minns sin barndoms mat och vi följer med på en av Staffan Heimerssons matresor. Detta och massor av annan intressant, trevlig och matnyttig läsning hittar du i Köksalmanack 2010.
Utgåvor
Vad ska vi äta idag? Hur många gånger har man inte ställt sig den frågan? Köksalmanack har svaret måndag till söndag, vardag som helg. Här finns lättlagade och varierade måltidsförslag för årets alla dagar och dessutom mängder av roliga artiklar med inspiration, tips och goda, fräscha recept. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och omväxlande alla dagar i veckan.
Ur årets utgåva:
Skapa ditt eget hemmaspa, överraska med en sommarbuffé med helt nya rätter inspirerade av mellanösterns kök, pyssla till påsk, följ med till Väddö gårdsmejeri, och njut av sommaren framför grillen. Vi har också undersökt den nya trenden med färdiga matkassar och recept som levereras till dörren, vi har hälsat på Marcus Samuelsson på restaurang Aquavit i New York och vi firar nyår med kocklandslaget. I krönikorna skriver Renée Voltaire om att äta sig pigg och frisk, Mischa Billing berättar om sommellieryrket, Plura Jonsson minns sin barndoms mat och vi följer med på en av Staffan Heimerssons matresor. Detta och massor av annan intressant, trevlig och matnyttig läsning hittar du i Köksalmanack 2010.
Bok: 19923
Anmäl textfel