
Våra experter hjälper dig eftersöka "Köksalmanack 2011" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Köksalmanack 2011
Av Monica Sundberg

Bok- presentation: |
Köksalmanack 2011 |
Författar- presentation: |
Monica Sundberg |
![]() |
Årets Köksalmanacka är här med sin unika blandning av måltidsförslag för årets alla dagar, inspirerande recept, tips, goda råd och trevliga artiklar för alla oss som tycker att köket är hemmets viktigaste plats. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. Dessutom plats för egna anteckningar. Ur årets utgåva:
Martin Johansson lär oss att baka surdegsbröd enligt konstens alla regler, och ute i Europa firas karnevaler med fest och fastlagsmat. Systrarna Lisa och Monica Eisenman lagar värmande soppor, våren möts med färska örter och med en våffelfest utöver det vanliga. Vi smakar på det österrikiska kökets klassiker och Köksalmanackans redaktion proväter huvudstadens godaste kebab. Till jul gör vi vackra blomsterdekorationer och bakar nya härliga småkakor. Dessutom tänkvärda och underhållande kåserier av bland andra Glenn Strömberg och Lotta Lundgren.
Utgåvor
Årets Köksalmanacka är här med sin unika blandning av måltidsförslag för årets alla dagar, inspirerande recept, tips, goda råd och trevliga artiklar för alla oss som tycker att köket är hemmets viktigaste plats. Oumbärlig för barnfamiljen och alla andra som vill äta gott, nyttigt och varierat alla dagar i veckan. Dessutom plats för egna anteckningar.
Ur årets utgåva:
Martin Johansson lär oss att baka surdegsbröd enligt konstens alla regler, och ute i Europa firas karnevaler med fest och fastlagsmat. Systrarna Lisa och Monica Eisenman lagar värmande soppor, våren möts med färska örter och med en våffelfest utöver det vanliga. Vi smakar på det österrikiska kökets klassiker och Köksalmanackans redaktion proväter huvudstadens godaste kebab. Till jul gör vi vackra blomsterdekorationer och bakar nya härliga småkakor. Dessutom tänkvärda och underhållande kåserier av bland andra Glenn Strömberg och Lotta Lundgren.
Bok: 14548
Anmäl textfel