
Våra experter hjälper dig eftersöka "Köksräddaren" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Köksräddaren
Av Nina Yunkers

Bok- presentation: |
Köksräddaren |
Författar- presentation: |
Nina Yunkers |
![]() |
Formgivare: | Gomez Villuendas |
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen?
I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Ur innehållet:
Handla rättråd om inköp av matvaror
Hur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordet
Matnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvaror
Förvaringhur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvaras
Dessertermed en rad förslag till goda och snabblagade efterrätter
Tulipanaroshur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningar
Köksfranskaförklaringar av matlagningstermer
Utgåvor
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska?
I Köksräddarenhittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vadgör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen?
I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen?
Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!
Ur innehållet:
Handla rättråd om inköp av matvaror
Hur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordet
Matnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvaror
Förvaringhur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvaras
Dessertermed en rad förslag till goda och snabblagade efterrätter
Tulipanaroshur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningar
Köksfranskaförklaringar av matlagningstermer
Bok: 26037
Anmäl textfel