
Våra experter hjälper dig eftersöka "Syditaliens kök och skafferi" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Syditaliens kök och skafferi
Av Hannu Sarenström, Sanna Töringe

Bok- presentation: |
Syditaliens kök och skafferi |
Författar- presentation: |
Hannu Sarenström |
![]() |
Resor, recept och italienska äventyr
Vildsparris, kronärtskockor, tomater, zucchini, citron, svamp, kastanjer, lamm, kanin, skaldjur och mycket mycket mer. I Syditaliens kök och skafferi följer vi Hannu Sarenström och Sanna Töringe på en äventyrlig, svindlande och sinnlig matresa genom Italiens sydligaste regioner. Vi möter våren i Sicilien, sommaren i Apulien, hösten i Kalabrien och senhösten i Basilikata. Överallt får vi smaka på de rikedomar säsongen och naturen kan erbjuda.
Vi lagar spännande maträtter tillsammans med duktiga kockar på restauranger och små pensionat. Och vi lär oss att utan pane e pomodori, bröd och tomater, olio, aglio e peperoncino, olivolja, vitlök och chili, samt acciuge, olive e capperi, sardeller, oliver och kapris, kommer vi inte långt. Det är den här maten, medelhavskosten, så rik på grönsaker och olivolja men utan alltför mycket kött, som anses vara mycket hälsosam.
Syditaliens kök och skafferi innehåller drygt 140 recept, en del så enkla att det känns som trolleri med grytorna. Andra kräver både tålamod och tid, pazienza e tempo, för att få till den himmelskt goda maten. Eller vad sägs om friterade zucchiniblommor från Apulien, auberginerullar med änglapasta från Kalabrien, lammstek fylld med pistagepesto från Sicilien och till slut ricotta med apelsin och mörk choklad från Basilikata tillsammans med ett litet glas hemgjord limoncello?
Syditaliens kök och skafferi är rikt illustrerad av författarna med fotografier på landskap, människor och mat.
Utgåvor
Vildsparris, kronärtskockor, tomater, zucchini, citron, svamp, kastanjer, lamm, kanin, skaldjur och mycket mycket mer.
I Syditaliens kök och skafferi följer vi Hannu Sarenström och Sanna Töringe på en äventyrlig, svindlande och sinnlig matresa. Vi möter våren på Sicilien, sommaren i Apulien, hösten i Kalabrien och senhösten i Basilikata. Överallt får vi smaka på de rikedomar säsongen och naturen kan erbjuda.
Syditaliens kök och skafferi innehåller drygt 140 recept, en del så enkla att det känns som trolleri med grytorna. Andra kräver både tålamod och tid, pazienza e tempo, för att få till den himmelskt goda maten.
Syditaliens kök och skafferi är rikt illustrerad av författarna med fotografier på landskap, människor och mat.
Resor, recept och italienska äventyr
Vildsparris, kronärtskockor, tomater, zucchini, citron, svamp, kastanjer, lamm, kanin, skaldjur och mycket mycket mer. I Syditaliens kök och skafferi följer vi Hannu Sarenström och Sanna Töringe på en äventyrlig, svindlande och sinnlig matresa genom Italiens sydligaste regioner. Vi möter våren i Sicilien, sommaren i Apulien, hösten i Kalabrien och senhösten i Basilikata. Överallt får vi smaka på de rikedomar säsongen och naturen kan erbjuda.
Vi lagar spännande maträtter tillsammans med duktiga kockar på restauranger och små pensionat. Och vi lär oss att utan pane e pomodori, bröd och tomater, olio, aglio e peperoncino, olivolja, vitlök och chili, samt acchiuge, olive e capperi, sardeller, oliver och kapris, kommer vi inte långt. Det är den här maten, medelhavskosten, så rik på grönsaker och olivolja men utan alltför mycket kött, som anses vara mycket hälsosam.
Syditaliens kök och skafferi innehåller drygt 140 recept, en del så enkla att det känns som trolleri med grytorna. Andra kräver både tålamod och tid, pazienza e tempo, för att få till den himmelskt goda maten. Eller vad sägs om friterade zucchiniblommor från Apulien, auberginerullar med änglapasta från Kalabrien, lammstek fylld med pistagepesto från Sicilien och till slut ricotta med apelsin och mörk choklad från Basilikata tillsammans med ett litet glas hemgjord limoncello?
Syditaliens kök och skafferi är rikt illustrerad av författarna med fotografier på landskap, människor och mat.
Bok: 237372
Anmäl textfel