
Våra experter hjälper dig eftersöka "Köksalmanack 2004" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Köksalmanack 2004
Av Semic
Bok- presentation: |
Köksalmanack 2004 |
Författar- presentation: |
Semic |
![]() |
Utgåvor
I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Bok: 122898
Anmäl textfel