
Våra experter hjälper dig eftersöka "Att inte tåla gluten" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Att inte tåla gluten
Av Svenska Celiakiförbundet
Bok- presentation: |
Att inte tåla gluten |
Författar- presentation: |
Svenska Celiakiförbundet |
![]() |
Redaktör: | Birgitta Wahlman Laurell |
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.
Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.
För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.
I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Utgåvor
Att inte tåla gluten, vänder sig till dig som nyligen fått din celiakidiagnos eller har någon i din närhet som fått det. I skriften får du kortfattade fakta om sjukdomen, vad forskningen säger om celiaki samt det du bör veta för att äta rätt och må bra.
Du får också konkreta råd om förhållningssätt när du äter ute eller borta.
Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.
För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.
Bok: 136366
Anmäl textfel