
Våra experter hjälper dig eftersöka "Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
Av Svenska Celiakiförbundet

Bok- presentation: |
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein |
Författar- presentation: |
Svenska Celiakiförbundet |
![]() |
institution: | Svenska Celiakiförbundet |
Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Man får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning.
Ingredienslexikon är användbar både i mataffären, på restaurangen och i köket. Den riktar sig främst till den som måste undvika gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein för egen eller annan persons hälsa och välbefinnande, men boken passar även den medvetne och intresserade konsumenten. För storköksanvariga och kökspersonal är boken ett självklart verktyg.
Denna upplaga är en uppdaterad och omarbetad version av tidigare utgåva. Ingredienslexikon är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.
Utgåvor
I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Dessutom anges om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.
Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Man får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning.
Ingredienslexikon är användbar både i mataffären, på restaurangen och i köket. Den riktar sig främst till den som måste undvika gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein för egen eller annan persons hälsa och välbefinnande, men boken passar även den medvetne och intresserade konsumenten. För storköksanvariga och kökspersonal är boken ett självklart verktyg.
Ingredienslexikon är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.
Bok: 195246
Anmäl textfel