Söker du efter "Så röker du kött och fisk" av Alf Andersson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Så röker du kött och fisk
Av Alf Andersson

Bok- presentation: |
Så röker du kött och fisk |
Författar- presentation: |
Alf Andersson |
![]() |
Så röker du kött och fisk är en FAKTABOK som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
*BYGG din egen rök: För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.
*RÖKNING på olika sätt beskrivs noggrant. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson systematisk, pedagogisk och lätt att förstå.
*En rad MATRECEPT på rätter, där rökta matvaror utgör huvudingrediens, är illustrerade med färgfoton av Bo Wahlén. Recepten är sammanställda och utprovade av Alf Andersson och Christer Rönneholm, två "hemmakockar" som inte sparar på det goda här i livet! Smör och grädde saknas inte, ej heller förslag till passande drycker att inmundiga till de olika rätterna! Speciellt kapitel om hur man gör och röker korv av olika slags vilt - bättre korvar får man leta efter!
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988; Passning av älg, 1990; Eftersök på älg och rådjur, 1992; Jägarens skinn och hudar, 1993; Fisken efter fångsten, 1996; Det viktiga eftersöket, 1999: Så röker du kött och fisk, 2000; Grilla vilt och fisk, 2002; Styckning av vilt II, 2003
Utgåvor
ALLT OM HOBBYRÖKNING!
Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska. Många recept, samt hur man gör och röker korv! 1:a uppl. 7:e tryckn. 26:e tusendet
Bok: 147233
Anmäl textfel