
Våra experter hjälper dig eftersöka "Så röker du kött och fisk" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Så röker du kött och fisk
Av Alf Andersson

Bok- presentation: |
Så röker du kött och fisk |
Författar- presentation: |
Alf Andersson |
![]() |
Så röker du kött och fisk är en FAKTABOK som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
*BYGG din egen rök: För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.
*RÖKNING på olika sätt beskrivs noggrant. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson systematisk, pedagogisk och lätt att förstå.
*En rad MATRECEPT på rätter, där rökta matvaror utgör huvudingrediens, är illustrerade med färgfoton av Bo Wahlén. Recepten är sammanställda och utprovade av Alf Andersson och Christer Rönneholm, två "hemmakockar" som inte sparar på det goda här i livet! Smör och grädde saknas inte, ej heller förslag till passande drycker att inmundiga till de olika rätterna! Speciellt kapitel om hur man gör och röker korv av olika slags vilt - bättre korvar får man leta efter!
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988; Passning av älg, 1990; Eftersök på älg och rådjur, 1992; Jägarens skinn och hudar, 1993; Fisken efter fångsten, 1996; Det viktiga eftersöket, 1999: Så röker du kött och fisk, 2000; Grilla vilt och fisk, 2002; Styckning av vilt II, 2003
Utgåvor
ALLT OM HOBBYRÖKNING!
Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska. Många recept, samt hur man gör och röker korv! 1:a uppl. 7:e tryckn. 26:e tusendet
Bok: 147233
Anmäl textfel